arrow_drop_up arrow_drop_down
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Jouw 2020 écht anders beleven? met meer intentie, fun & rust in je hoofd

dan heb je 2 dingen nodig: snel toepasbare tips om anders te gaan denken, voelen en handelen, én een schop onder je kont. "het kán anderS" biedt het je allebei.


>> beter leren dealen met het gesprek in je hoofd
>> Minder in de waan van de dag leven

>> meer rust, lucht, lol en compassie

>> Beter weten wie je bent en wilt zijn, zonder schuldgevoel

vertel me alles


Brutaal eerlijk worden naar jezelf

Je gaat jezelf al zolang uit de weg: tijd om de confrontatie aan te gaan! Om te weten waar je naartoe wilt, is het essentieel om eerst te bepalen: waar sta je nu? #brutaaleerlijk

je Autonomie (her)ontdekken

Weten wie je bent is 1. Maar weten wie je WILT zijn én wat er voor nodig is om diegene te worden, is stap 2. Je ontdekt het in "Het kán anders"

werkelijke gedragsverandering

De meeste mensen zijn geneigd enkel in januari dingen anders te gaan doen. Jij niet (meer). Zowel op korte als lange termijn zal het effect op je leven groots zijn!

Zou je soms je hoofd wel eens gewoon UIT willen zetten?


Een bolletje wol, je kettinkjes en kerstlampjes hebben eigenlijk best veel met elkaar gemeen: ze kunnen allemaal zo gruwelijk door elkaar raken tot er geen beweging meer in te krijgen is. Dat gebeurt er ook bij jou en mij in onze hersenen. Onze gedachten tuimelen over elkaar heen: gedachten die we niet per se bewust uitgekozen hebben, maar zijn ontstaan door opvattingen en overtuigingen vanuit het verleden, of beter gezegd: vanuit de dingen die we hebben meegemaakt en onze interpretatie daarvan. Onze perceptie op de wereld. De perceptie van onze ouders die we hebben overgenomen. De kijk op de wereld van de mensen om ons heen, van onze babytijd tot aan nu… alles heeft bijgedragen aan jouw dagelijkse gedachtenstroom en hersenspinsels.


Dat kan prettig en helpend zijn.

En soms juist belemmerend en saboterend.


De helpende, prettige gedachten (zoals: ‘ik heb altijd een keus’ of ‘falen bestaat niet: overal leer je van’) kunnen soms worden ondergesneeuwd door de belemmerende gedachten (zoals: ‘als je dat doet sta je misschien wel voor lul’, 'maar wat nou als ik faal...', of gewoon ronduit: ‘dat lukt toch niet’).


Soms weten we zelfs niet eens meer welke gedachten van onszelf zijn en welke van anderen. Soms weten we eigenlijk niet eens wie we echt zijn of wíllen zijn, doordat de dagelijkse beslommeringen en gedachten al zoveel ruimte innemen en we daardoor compleet op de automatische piloot leven.

Janne Schuijn


GELUKKIG KáN het OOK ANDERS.

Mijn naam is Janne: mindsetcoach, moeder, ervaringsdeskundige & auteur van de bestseller ;-) 'Wat nou als het ook anders kan?'. Ik heb in 5 jaar tijd al talloze mensen mogen helpen bij het creëren van meer rust in hun hoofd, het (her)ontdekken wie ze zijn + wat ze willen, het doorbreken van saboterende patronen én achterna gaan van hun dromen. In mijn 1 op 1 coaching, maar ook mijn programma's zoals de Mindshift Methode helpen we hen écht de regie te nemen. Om een leven voor zichzelf te creëren waarin ze zich niet langer laten tegenhouden door hun eigen belemmerende gedachten of juist wat anderen van ze vinden of verwachten. Ik weet wat het veranderen van mijn kijk op de wereld - en mijzelf - voor MIJ heeft gedaan (alles!), en daarom gun ik het anderen ook zo. #hetkánanders

Ruim 5+
jaar ervaring met coachen/mindset
1500+
blije cursisten in mijn programma's
15.000+
mensen lazen mijn (on+offline) boeken
60.000+
mensen volgen mij op sociale media

Madelon


ik ben echt van mijzelf gaan houden.

Ik ben ZO blij dat ik een programma van Janne gevolgd heb! Ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerder, positiever en productiever nu. Daarnaast is mijn hoofd veel leger en ben ik echt van mijzelf gaan houden. Ik had niet gedacht dat ik zo erg zou veranderen hierdoor... maar niets is minder waar. Aan Madelon 3.0 wordt zelfs al gewerkt! Heel erg dankbaar hiervoor.

Met jezelf aan de slag gaan is een logische manier om rust in je hoofd, balans en zelfvertrouwen te creëren in plaats van de dagelijks chaos en twijfels te gedogen. Wil je een betere conditie? Dan werk je daar aan in (of buiten) de sportschool. Wil je een bepaalde supertoffe baan? Dan leer je daar voor in een specifieke studie. Wil je beter leren dealen met het gesprek in je eigen kop, een positievere mindset creëren en jezelf 'terugvinden'? Dan ga je daar niet op zitten hopen, het heel graag willen en/of bidden dat het verandert: dan werk je er aan. Dat is niet gek, het is juist heel gek om dat niet te doen. Zelf word ik al sinds ik me kan heugen gecoacht (op zowel persoonlijk als zakelijk vlak) en ik weet niet beter dan altijd bezig te zijn met mijn groei en ontwikkeling. Ook jij kan dit samen met mij en vele anderen op een hele makkelijke manier: in deze laagdrempelige cursus via Instagram: #hetkánanders. Mijn methode zorgt er voor dat je zelf de touwtjes in handen gaat nemen en je niet meer laat leiden en laat tegenhouden door dingen als overdenken, uitstelgedrag, angst en perfectionisme. 

He, jij daar...

 1. Raas je eigenlijk maar door het leven heen, zonder even stil te staan?
 2. Zeg je ieder jaar weer opnieuw 'dit wordt écht mijn jaar!' om vervolgens in februari alweer in je oude patronen te zijn vervallen?
 3. Wil je meer mindful, bewust, relaxt en blij in het leven staan, maar heb je een hekel aan zweverigheid?
 4. Ben je steeds afgeleid terwijl je graag aanwezig en in het moment wilt zijn?
 5. Voelt eigenlijk alles altijd super belangrijk en urgent, behalve even tijd nemen voor jezélf?
 6. Ga je heus wel eens naar de sauna of iets leuks doen, maar merk je dat je hoofd nou niet bepaald leger wordt daarvan
 7. Weet je niet meer zo goed waar je moet beginnen om meer rust in je hoofd te krijgen?
 8. Maak je je veel te druk om de mening van anderen, heb je last van uitstelgedrag en perfectionisme?

En wil jij:

 • Eindelijk weer het gevoel krijgen werkelijk de regie te hebben over je leven, zodat je niet enkel overleeft, maar lééft.
 • Leren wat je kunt doen om een krachtige mindset te krijgen én te behouden, zodat je er de rest van je leven wat aan hebt?
 • Een kijkje nemen in wie jij nou eigenlijk ook alweer bent of WILT zijn?
 • Beter leren dealen met al die gedachten die door je hoofd razen, de gevoelens die je ervaart en de acties die daar uit voortvloeien?
 • Minder in de waan van de dag terugvallen en bewuster leven
 • Schijt hebben aan wat anderen van je denken, en echt voor jezelf kiezen, ondanks dat dat buiten je comfortzone ligt?
 • NU een knallende kickstart krijgen voor de rest van het jaar?

je bent op de juiste plek! Doe mee aan: "Het kán anders"

meld je hier direct aan

hoe gaat het in z'n werk?

gaaf, je kiest voor jezelf en gaat aan de slag... let's go!

Het is heel simpel: je klikt op de grote groene knop onderaan en meldt je aan. Gefeliciteerd, je doet mee! De cursus duurt 4 weken en je kan instromen tot 31 januari 2020. Wees niet bang: heb je wat minder tijd of focus aankomende periode, je hebt 2 maanden de tijd om alle inhoud terug te kijken en er mee aan de slag te gaan, maar meld je wel op tijd aan. Zie het zo: wél een stok achter de deur om het werkelijk te gaan DOEN en in actie te komen EN het af te maken, maar geen onnodige stress. :-)

Week 1: leer hoe je supersnel rust in je kop kunt krijgen

Yes, we zijn van start! Om te weten wat je nou eigenlijk wilt, waar je heen wilt en wat er voor nodig is om daar te komen, zul je wel eerst moeten weten waar je nu staat. Na week 1 heb je al zoveel meer rust in je kop, heb je geleerd wat daar voor nodig is EN hoe je dit zelf te allen tijde kunt toepassen. 

week 2: goede voornemens droppen, óf ze werkelijk behalen

Het is het begin van het jaar en dat betekent waarschijnlijk dat je vol goede voornemens zit. Je wilt dat dit jaar anders wordt, dat je dit jaar wél al je doelen bereikt en bent (nu) nog enthousiast en pumped up. ;-) Maar je weet ergens ook: dat vervaagt vaak weer na enkele weken... hoe zorg je er nou voor dat je dit vasthoudt en het niet bij mooie voornemens en ideeën blijft? Na week 2 weet je hoe je alle mooie plannen veel bewuster aanpakt én werkelijk behaalt.

week 3: stoppen met jezelf tegenhouden + weten wie je bent

I get it: voor jezelf kiezen kan ongemakkelijk en soms zelfs egoïstisch voelen. Zeker als je kinderen hebt, gaan zij vaak voor, en anders is het wel je partner, vader of moeder, buurvrouw of hond van je nichtje. Maar op een gegeven moment ben je zoveel met anderen bezig dat je niet meer weet wie jij bent, wat je nodig hebt en misschien nog wel belangrijker: wat je nu tegenhoudt (hint: meestal ben je dat zelf ;-). Na week 3 weet je welke belemmerende overtuigingen jou saboteren en hoe je die kunt omzetten naar helpende gedachten, zodat je kunt doen wat je wilt doen in het leven.

week 4: hoe je brein je kan helpen te zijn wie je wilt zijn 

Je kunt een nieuwe versie van jezelf creëren (en nee: ook die is niet perfect, geen sprookjesverhalen hier) door simpelweg te leren kennen hoe je hersenen werken. Na week 4 heb je naast alle bovenstaande punten ook helder wat je kunt doen om anders met zowel positieve als negatieve situaties om te gaan en om werkelijk anders in het leven te staan. Lichter. Luchtiger. Met meer autonomie, aandacht, plezier, liefde en authenticiteit.

bonus: iedere week een live q&A

Iedere week in februari zal ik live al je vragen beantwoorden. Je hoeft het dus niet alleen te doen, ik ben er om met je mee te denken en advies te geven, maar ook om je stok achter de deur te zijn en er voor te zorgen dat je dit jaar denkt: Wow, dus toch... het kán anders!  2020 here we come. ZIN IN !

geloof mij niet op m'n groene ogen... dit is Wat mijn klanten zeggeN:

'Zo ontzettend veel geleerd'
Het was echt wel een flinke reis, en het was niet altijd even makkelijk... maar wat heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben nu echt blijer met mezelf: ik sta achter mijn eigen keuzes.

Dat voelt heel goed.

Gabriella
'Ik voel me nu wél goed genoeg'
Ik kon altijd eindeloze lijstjes maken, vooral waarom ik niet goed genoeg was.. veel te weinig waarom ik wél goed genoeg was. Janne heeft gelijk; Je bent goed genoeg zoals je bent, wie je bent, PUNT.
Naomi
'Ik durf me eindelijk open te stellen'

Ik ben iemand die altijd bewust bezig is met hoe ik overkom (...) maar durf mij nu open en kwetsbaar op te stellen. 't hoeft niet altijd perfect te lijken en/of zijn. Naast blijdschap mag shit er ook zijn. Pascalle 2.0!

Pascalle
€ 249,-

start nu met #Hetkánanders 

Ontdek hoe je in 4 weken de chaos in je hoofd kunt ontwarren, jezelf opnieuw uitvindt of leert kennen, grenzen en prioriteiten stelt, en met meer plezier, (zelf)liefde en autonomie 2020 ingaat. Neem de regie over jouw jaar!


2020: we zijn klaar voor je!